Over ons

Over ons

Flexxes is een jong bedrijf, dat zich de afgelopen tijd naast de reguliere ondersteuning van artiesten bands en evenementen, ook sterk heeft ontwikkeld op de DJ markt.

 

Wij voorzien grote en kleine evenementen van passende oplossingen op het gebied van licht-, geluids en DJ-apparatuur. Daarnaast hebben wij door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd van bands, artiesten en DJ’s. Hierdoor kunnen wij ook voor uw evenement de juiste entertainment verzorgen.

 

Waarin onderscheiden wij ons:

– Flexibele houding
Uw evenement staat centraal. Wij zullen er alles aan doen om uw evenement naar wens in te vullen en succesvol uit te voeren. Zelf al mochten er gedurende uw evenement ongeplande wijzigingen voordoen, dan doen wij ons uiterste best om dit voor u op te lossen

– 24/7 bereikbaarheid
Wij staan te allen tijde klaar voor onze klanten.

– Professioneel advies
Door onze jarenlange ervaring met diverse evenementen en ons uitgebreide netwerk in de evenementbranche, kunnen wij u uitstekend adviseren over de juiste invulling van uw evenement.

– Op en afbouw
Wij kunnen alles voor u op- en afbouwen op locatie. Zo weet u zeker dat alles naar behoren is aangesloten en werkt.

– Bediening
Voor een vlekkeloos verloop van uw evenement leveren wij ook het technisch personeel. Zo bent u gedurende het evenement van de beste service voorzien.

– Alles bezorgd op locatie
Alle door ons geleverde apparatuur wordt, tegen geringe transportkosten, op locatie geleverd. U hoeft niets op te halen of weg te brengen, geen busje huren voor het transport.

– Scherpe prijzen
Wij leveren alleen kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs.

– Out of the box
Wij trachten iedere opdracht, groot of klein, een originele en passende invulling te geven.
Hierbij maken wij geen gebruikt van standaard pakketten. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar de voor u beste oplossing.