Informatie bij verhuur apparatuur

Betaling

Particulieren:

De betaling dient altijd vooraf gedaan te worden. Bij voorkeur per bank. In het geval er contant betaald wordt, dient dit uiterlijk bij aflevering te gebeuren.

 

Bedrijven en (Overheids)instellingen

De betaling dient altijd vooraf gedaan te worden. Bij voorkeur per bank. In het geval er contant betaald wordt, dient dit uiterlijk bij aflevering te gebeuren.

In overleg kan hiervan afgeweken worden.

 

Afhalen & bezorgen

Wij nemen onze klanten graag alle zorg uit handen. Alle apparatuur wordt door ons op locatie geleverd en opgehaald. Natuurlijk kunnen wij ook direct de op- en afbouw van de gehuurde apparatuur verzorgen. Zo weet u zeker dat alles tijdig opgebouwd is en naar behoren werkt.

 

Inclusief & exclusief BTW

Al onze prijzen zijn exclusief 21% B.T.W..

 

Benodigdheden bij de gehuurde apparatuur

Bij onze pakketten, licht- of geluidsets zijn altijd alle benodigde aansluitkabels, statieven inbegrepen. Hebt u hier vragen over, laat het ons gerust weten.

 

Huurperiode

Alle vermelde huurprijzen zijn op basis van een huurperiode van 24 uur. Op uw contract wordt de overeengekomen huurperiode periode aangegeven.

 

Staffelkorting

Bij meerdaagse huur betaalt u voor elke opvolgende dag 50% van het huurbedrag.

Voorwaarde is wel dat hier geen extra werkzaamheden voor verricht moeten worden. Zoals het verplaatsen/opnieuw installeren van apparatuur.

Bij huurperiodes van meer dan een week gelden andere staffels.

 

Borg & legitimatie

Wij vragen bij verhuur legitimatie (+ kopie) in de vorm van een paspoort of rijbewijs, een recent bankafschrift, loonstrookje of een energierekening. Dit ter verificatie van het adres.

Afhankelijk van de gehuurde apparatuur kan er om een borg gevraagd worden.

 

Op alle (huur)overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van kracht.

 

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.